Forum serwera PokemonObii
1. Wg mnie czas ten powinien zostać zmniejszony z powodu tego ze można lvlować poka za pomocą kupionych candy. 2 minuty to za dużo.
2. PZ trwa za dlugo co utrudnia uzywanie potionow.
3. jak wsiąde na rapidasha wygladam jakbym uzywał doduo.
PS: Będę w tym temacie wpisywał spostrzeżenia i błędy które powinny być naprawione lub zmienione .
Ostatnio edytowany przez Paoli (2014-01-13 12:58:24)
W tym 1 punkcie to o co chodzi ? bo jakoś się nie określiłeś..
Co do drugiego punktu.. hm.. myślałam o tym ze by można było zrobić że można używać potów podczas walki.. po za tym można mieć 6 poków przy sobie.. masz niewidkę.. to co za problem zmienić poka.. ? wiec to nie błąd.. i przeważnie na każdym takim OTSie jest tak samo.. wiec nie marudź..
3. winna spirytu.. tak samo jest np: mam Enteia a mam ikonkę Tyrogue.. to tylko małe niedociągnięcie..
Pisałem, że będę pisał tu zauważone błędy i rzeczy do zmienienia, a nie że to są błędy.
W punkcie pierwszy chodziło mi o czas oczekiwania po użyciu !love na możliwość ponownego użycia, ale już zauważyłem że to nie potrzebne.
Punkt drugi- jest zasadny bo tylko na tym serwerze zauważyłem problem z oczekiwaniem na użycie potionu.
Punkt trzeci - czemu to wina klienta przecież to wy ustawiacie skrypty i obrazki z których maja czerpać dane. prawdopodobnie coś źle w skrypcie jest zrobione.
Mam Już po czwarte-- admin serwera mógłby przed zamknięciem go w danym dniu, na forum napisać kiedy następnego dnia serwer będzie on.
Ostatnio edytowany przez Paoli (2014-01-14 09:15:32)
Punkt 1 i 2 są ustawione oryginalnie w zamyśle silnika, wiec nie powinno być nawet dyskusji o zmianie...
Punkt 3 to nie wina skryptu ! Po prostu jest błędnie ustawiony spiryt ( obrazek )..
Punkt 4 wola Seby to jego server..
1. gram na serwerze na tym samym silniku gdzie nie ma nawet minuty oczekiwania.
2. tylko tu mam problem z użyciem potiona i nie mogę się doczekać końca pz wiec jak na innych serwerach można to zmienić to tu też.
To mój ostatni komentarz do moich punktów jak znajdę coś nowego to dopiero wtedy napisze.
Słuchaj.. możesz mieć 6 poków przy sobie.. max lvl poka to 300.. wyexpienie go do max poziomu to chwila przy użyciu rare candy.. (100 kosztuje 1td ) wyfarmienie stonów jest banalnie proste.. to czego ty jeszcze chcesz.. ? jestem przeciwna zmianie czasu odnowy !love i i używaniu potow podczas walki z pokami.. nie jest to potrzebne.. zadowolenie poka można przywrócić zabijając poki.. a te 3 minuty to i tak za mało.. co do potów.. tak trudno zmienić poka na innego.. ?